GRILLMASTER BRABANT

Jeugdland Etten-Leur

De opbrengst van dit evenement gaat dit jaar naar Jeugdland Etten-Leur.

Stichting Jeugdland Etten-Leur, zoals we dat op de dag als vandaag kennen, is in 1966 opgericht door broeder Alex Koopmanschap. Maar zelfs al voor 1966 was er een soort Jeugdland, alleen werd dit niet zelfstandig georganiseerd en was het ook nog niet in zijn huidige vorm zoals we nu Jeugdland organiseren. In 1983 werd Jeugdland officiële een zelfstandige stichting. Toch houden we het jaar 1966 aan als het officiële 1e Jeugdland in Etten-Leur. Jeugdland is in eerste instantie opgericht voor kinderen die in de zomervakantie niet op vakantie konden gaan. Kinderen hadden hier de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een hele dag plezier te maken.

jeugdlandDe opzet is sinds de tijd van Broeder Alex altijd hetzelfde gebleven. Kinderen hebben bij Jeugdland de mogelijkheid om zich te vermaken zonder de hedendaagse technologieën zoals computers en televisies, maar huttenbouwen van palets, knutselen of voetballen. Lekker bezig zijn en samen spelen met andere kinderen vinden wij belangrijk! En zelfs in de hedendaagse samenleving blijkt het nog ieder jaar een succes, met gemiddeld zo’n 4000 bezoekertjes in 3 weken tijd wordt Jeugdland nog altijd druk bezocht! En omdat de meeste kinderen tegenwoordig toch op vakantie gaan, worden de vakanties gewoon om Jeugdland heen gepland.

Wil je meer weten over Jeugdland Etten-Leur? Kijk dan op de website.

Deelnameformulier

Warning: javascript error detected!

This is most likely a result of the actions of a third party extension, which causes javascript functionality to fail across the entire page.

If you see this warning, please check out the documentation regarding jQuery conflicts. We have solutions that can also fix third party issues like this one.

You can force this notification off by switching the show error warnings field off in the advanced tab. But it is better to address it, as the form will most likely not work the way you expect.

Ik schrijf me in voor de Grillmaster Brabant 2018 op 23 juni. De kosten voor deelname bedrage € 60,- per team. Betaling contant of per PIN op locatie. 

Grillmaster Brabant wordt mede mogelijk gemaakt door:

Staf & Bianca van Caulil

Life And Garden

Intertasq internet en teksten